Scalp Micro Nordic

VÄLKOMMEN TILL Scalp Micro Nordic

Med mikropigmentering i hårbotten: den banbrytande medicinska tatueringsbehandlingen för att dölja håravfall.

OM OSS

Erfarenhet av mikropigmentering sedan 2020

Jag har arbetat inom mikropigmenteringsbranschen sedan 2020 med specialisering på hårbotten sedan 2023. Jag är en fullt kvalificerad, ackrediterad och försäkrad utövare. För ett antal år sedan började jag undersöka företag som erbjöd hårtatueringsprocedur.

Det var fortfarande en relativt ny tjänst och jag kunde se att en del av pigmenten som användes inte hade någon retention, dålig migration, mycket dålig missfärgning eller så var utrustningen och nålarna inte exakt lämpliga för att skapa en replikerad follikellook. När jag undersökte hittade jag några bra exempel på SMP men förvånansvärt ett mycket stort antal dåliga och oprofessionella resultat.

Under årens lopp har jag forskat mycket inom hårbottens anatomi, implantation med nålar och pigment både organiska och oorganiska och detta ger mig därför en mängd kunskap när det gäller hårbottens mikropigmentering. “Det är inte bara prickar”!

HÅRBEHANDLING

Mikropigmentering Behandling

HUR DET FUNGERAR

Vad är Scalp micro pigmentering?

HUR DET FUNGERAR

Vad är Scalp micro pigmentering?
Kolla nu

SKÖTSELRÅD MICROPIGMENTATION

Vad är Scalp micro pigmentering?

SKÖTSELRÅD MICROPIGMENTATION

Vad är Scalp micro pigmentering?
Kolla nu

SIMULERA DITT RESULTAT

Vad är Scalp micro pigmentering?

SIMULERA DITT RESULTAT

Vad är Scalp micro pigmentering?
Kolla nu

Fantastiska Resultat

Vårt kreativa team

Richard Hernandez

Vice Chairman

Sharon Berry

Project Manager

Juliana Lane

HR Manager

Preguntas más frecuentes

Mikropigmentering i hårbotten är en icke-kirurgisk metod för att föra in organiska växtbaserade pigmentavlagringar genom det dermala lagret av hårbotten. Pigmentavlagringarna replikerar hårsäckarna och skapar utseendet av ett fullt hårstrå. Om du är helt flintskallig så sätter vi in pigmentera på bästa sätt som passar med hårsäckarna som ger illusionen av hår, tillhandahåller vi det och om du är gallring eller inte är nöjd med hårtransplantationsresultat och behöver mer täthet, är SMP något för dig.
Mikropigmentering av hårbotten görs alltid i minst två till 3 Behandlingar, båda behandlingarna med en veckas mellanrum. Anledningen är att vi arbetar med din hud (det största organet på kroppen) för att acceptera vår procedur; den mänskliga huden kommer att stöta bort en del av pigmentet omedelbart efter den första behandlingen. Vi förväntar oss att se betydande resultat efter den första behandlingen men efter den andra behandlingen kommer du att se mer av en avslutning. Det finns möjlighet till en tredje behandling 1-3 månader efter andra behandlingen där vi lägger pricken över i:et
Varje pass är 2-4 timmar beroende på vilket arbete som är aktuellt. Den första behandlingen är vanligtvis den längsta eftersom vi konstruerar hårfästet och lägger i grundskiktet. Varje efterföljande behandling är vanligtvis kortare, även om detta kan variera beroende på bibehållande av tidigare behandlingar.
Det finns faktorer som avgör vilket hårfäste som passar dig. Vi skräddarsyr hårfästet efter dina individuella egenskaper för att skapa det mest naturliga och lämpliga resultatet. Vi tar också hänsyn till dina personliga preferenser, eftersom det finns en rad alternativ för vad som kan se naturligt ut för en given person.
För de flesta kunder är smärtan minimal och den är genomgående mindre smärtsam än traditionella tatueringar. Efter din session kommer du inte att uppleva något ytterligare obehag.
Om du är osäker på vilken stil eller typ av hårfäste som kommer att fungera för dig, kommer din behandlingsspecialist att finnas där för att hjälpa dig. Med konstnärlig erfarenhet av hur man anpassar ett hårfäste till huvudets form och ålder kan din specialist hjälpa dig att rekommendera vad som är bäst. Under dina sessioner kan du också justera hårfästet för ett perfekt resultat.
Ja, de med grått hår kan fortfarande dra nytta av mikropigmenteringsproceduren för hårbotten. För det första rekommenderas de flesta kunder att klippa håret till en kort surrande längd. När detta är gjort ser grått hår inte grått ut eftersom själva hårroten är mörkare. Håret blir bara grått när det blir längre. För det andra använder vi ett pigment i gråskala som kan justeras i nyans för att blandas med ljusare hårtoner. Vi skapar helt enkelt en lättare utspädning för blandning med ljusare hårtoner. Vi skapar helt enkelt en lättare utspädning för att smälta in i de befintliga gråa hårstråna.

Ja, nästan 1/3 av våra kunder är ärrkamouflage. Vi är specialiserade på att täcka FUE/FUT och andra ärr i hårbotten.

Ja! Vi kan matcha nyansen på vårt pigment till ett brett spektrum av hudtoner. Oavsett om du är kaukasisk, afroamerikan, latinamerikan, asiat, eller Stillahavsöbo och mycket mer… Mikropigmentering av hårbotten kan fungera för dig.

Nej, vi erbjuder gratis konsultationer för alla som vill lära sig mer om hur mikropigmentering av hårbotten kan hjälpa deras håravfall

Vad är skillnaden mellan mikropigmentering av hårbotten, hårtatuering, mikropigmentering och hårbottentatuering?
Mikropigmentering av hårbotten är inte bara en traditionell tatuering. Mikropigmentering av hårbotten (SMP) är en form av permanent kosmetika, men till skillnad från tatuering eller permanent makeup replikerar behandlingen utseendet på kortklippt hår genom att använda pointillismtekniker. Mikropigmentering av hårbotten använder annan utrustning än traditionell tatuering, vilket säkerställer att nålen och maskinen är utformade speciellt för mikropigmentering av hårbotten

Efter att ha följt de första eftervårdsinstruktionerna, luta dig tillbaka och njut av SMP-behandlingen. Vi erbjuder ett års garanti med våra behandlingsplaner, så om pigmenten blir ljusare så har du vår garanti att vi kommer att reparera det på oss. Efter det ses vi om några år!
Normalt sett förväntar vi oss att våra kunder kommer att förbättras inom 5-8 år. Detta är en permanent procedur som kommer att pågå för evigt, men det finns normalt slitage inblandat i hudens yta som gör att den blir ljusare med tiden.

Hör från våra kunder

Våra kunder älskar att arbeta med oss, läs bara vad de har att säga!

Skicka oss ett meddelande

×

 

Hello!

Click one of our contacts below to chat on WhatsApp

× How can we help you?